Install this webapp on your device: tap and then Add to homescreen.

Filosofi

Lamper bliver ikke nødvendigvis bedre af at få LED indbygget, da forhold som varmeafledning og blænding har stor indflydelse på succes.

Varme er LED’ens støste fjende, og kan ved manglende respekt forrringe levetiden / lysudbyttet kraftigt.

Alle der har set direkte ind i en LED ved hvor ubehageligt synet har det bagefter. Derfor er det vigtigt at LED bliver afskærmet, således ubehag undgås.

Derfor skal lamper udvikles til LED.

Retrofit lyskilder

Retrofit lysrør er ofte ikke anvendelige i armaturer med god otik. LED har selv optik, hvor denne offest går ind og gør lysfordeling værre.

Arkilux anbeafler derfor at se på produkt, ønsket lysfordeling samt anvendelse før lyskilder skiftes til LED.

GARANTI

Arkilux Design har mere end 50.000 timers levetid på elektronik / LED samt 5 års garanti uanset brændtid. (Gælder ikke retrofit lyskilder).

LYSKRAV TIL LED

Arkilux Design anvender kun LED med farvegengivelse større end Ra80 og i lyskildens nomineret levetid må lysnedgang maksimum være 30%.

KRAV TIL DRIVER

Driver skal have levetid på 50.000 timer, hvilket igen ønskes forlænget grundet optimale forhold.

VARME

Arkilux Design udvikler køleelementer som får Tc-punkt til at ligge 10 grader under maksimum, hvilket giver levetid på ca. 80.000 og lysudbytte på 104%.

For at opnå det bedste produkt som muligt, så har Arkilux Design udvlagt leverandører, som har høj kvalitet og effektivitet.
Derudover er leverringsdygtighed vigtig faktor, da produkter oftest ønskes med meget kort varsel.
Arkilux Design har valgt følgende partner på LED.Ved fortsat at bruge webstedet, accepterer du brugen af cookies. Læs Mere..